شرکت بهساز پلیمر آریا پدیده

Persian / English / Arabic

گواهینامه های شرکت بهساز پلیمر


استاندارد ایزو ۹۰۰۱

استاندارد ایزو 9001 را استاندارد سیستم مدیریت کیفیت می نامند، بدین معنی که این استاندارد به دنبال ایجاد سیستمی است که کیفیت را در سراسر سازمان مدیریت کند. همانطور که می دانید، معنای مدیریت را برنامه ریزی، کنترل، هدایت و نظارت می دانند و در ایزو 9001 قرار است این اقدام ها با رویکرد کیفیت انجام شود. هدفی که در متن استاندارد 9001 وجود دارد، این است که سازمانی که این استاندارد را پیاده سازی و اجرا می کند، متعهد شود محصولی تولید کند که ثبات کیفیت داشته باشد. یعنی اگر محصول درجه 1 تولید می شود، این محصول به درجه 2 تنزل نداشته باشد.

استاندارد ایزو ۹۰۰۱

استاندارد ایزو ۱۶۹۴۹:۲۰۰۹

استاندارد (ISO/TS 16949:2009) تعیین کننده الزامات سیستم کیفیت برای تامین کنندگان فعال در بخش خودرو است. ایزو/ تی اس 16949:2009 (سیستم های مدیریت کیفیت – الزامات تخصصی برای کاربرد ایزو 9001:2008 در محصولات خودرو و سازمان های خدماتی مرتبط) توسط شرکت های خودروسازی بزرگ و بیش از 35000 سازمان در سراسر دنیا که تامین کننده قطعات هستند استفاده می شود. پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت ایزو 16949 برای خودروسازان و تامین کنندگان به عنوان فرصتی است برای ارتقای کیفیت و کاهش هزینه ها. صنعت خودروسازی ماهیتی جهانی و بین المللی دارد و با استفاده از سیستم مدیریت کیفیت ایزو 16949 در زنجیره تامین می توان عملیات اجرایی تسهیل می شود و این گونه سازمان ها می توانند همزمان با افزایش بهره وری هزینه ها را کاهش دهند. ایزو 16949 به کمک این بخش صنعتی آمده تا با جلب اعتماد مصرف کنندگان و تضمین مزایای مشخص برای تامین کنندگان خودرو به مقابله با چالش های موجود در این صنعت بپردازد. هدف این استاندارد توسعه ی سیستم مدیریت کیفیتی است که بطور مستمر پیشرفت می کند، بر اجتناب از خطا و نقایص تاکید دارد و باعث کاهش میزان تلفات و عیوب در زنجیره تامین می گردد. علاوه بر الزامات ایزو 9001:2008، استاندارد ایزو 16949 دارای جزئیات، و الزاماتی است که مربوط به صنعت خودروسازی می شود. این جزئیات برای ارتقای صلاحیت کارمندان، آگاهی و آموزش، طراحی و تولید محصولات و خدمات، و کنترل ابزار نظارتی و سنجشی و همچنین سنجش، تحلیل و ارتقا مورد استفاده قرار می گیرد.

استاندارد ایزو ۱۶۹۴۹:۲۰۰۹

استاندارد ایزو ۱۳۴۸۵

استاندارد مدیریت تجهیزات پزشکی ISO 13485 بمنظور کمک به سازمان ها در طراحی، توسعه، نصب و راه اندازی محصول و ارائه خدمات در زمینه تجهیزات پزشکی طراحی و تدوین شده و حاوی الزاماتی است که سازمان ها را در طراحی، توسعه و تدارک خدمات مربوطه راهنمایی می کند. در واقع این استاندارد الزامات استاندارد ایزو 9001 را تکمیل می کند. فرایند ممیزی در این دو استاندارد نیز مشابه است و کلیه مستندات عمومی سیستم مدیریت کیفیت نیز در حین ممیزی مورد ارزیابی قرار می گیرند. با توجه به اهمیت سیستم های مدیریت کیفیت و تخصصی شدن استانداردها در صنایع مختلف به ویژه صنایع پزشکی که در ارتباط با سلامت و حفظ جان انسان ها از اهمیت خاصی برخوردار است این استاندارد اهمیت فوق العاده ای دارد. برای مثال با استفاده از این استاندارد خطرات بروز ناراحتی و بیماری که در نتیجه مصرف محصول بروز می کنند را مورد ارزیابی قرار می گیرد. همچنین کلیه موارد GMP (Good Manufacturing Practice) که در این صنایع کاربرد دارند را مورد توجه قرار می دهد.

استاندارد ایزو ۱۳۴۸۵

استاندارد آی کیو نت IQNet

IQNet گسترده ترین شبکه بین المللی صدور گواهینامه می باشد که از سال 1990 با حدود 40 همکار مرجع صدور گواهی دهنده ایزو با بیش از 200 شرکت های تابعه در سراسر جهان فعال شده است هر یک از همکاران IQNet در منطقه فعالیت خود بعنوان یک رهبر فعالیت می نمایند .شرکت های گواهی دهنده ای که همکار IQNet می باشند می توانند علاوه بر صدور گواهینامه ایزو از مرجع صدور گواهینامه خود ، گواهینامه IQNet را نیز صادر نموده و نام سازمان ممیزی شونده را در سایت IQNet ثبت نمایند . دفتر مرکزی IQNet در برن سوئیس می باشد سازمان های بین المللی صدور گواهینامه با عضویت در شبکه IQNet مورد حمایت قرار گرفته و شبکه فوق در ایفای نقش انها در مراکز زیر تاثیر گذار می باشد .IQNet شرکت گواهی دهنده ایزو نمی باشد بلکه شبکه بین المللی از شرکت های صدور گواهینامه ایزو می باشد . سازمان اعتبار دهی IAF سازمان اعتباردهی اروپا EA ارزیابی انطباق ISO/CASCO ISO / TS 176- ISO 9001 ISO /TC 207 – ISO 14001 انجمن محصولات قابل فروش ایمنی جهانی مواد غذایی GFSI

استاندارد آی کیو نت IQNet

پروانه بهره برداری

پروانه بهره برداری در واقع مجوز و گواهی است که به شما اجازه بهره برداری از خط تولید کارخانه راه اندازی شده را می دهد. برگه گواهی پروانه بهره برداری توسط وزارت صنایع و معدن برای شخص متقاضی صادر می شود.

پروانه بهره برداری

پروانه ساخت

پروانه ساخت